МЕНЮ
ВАШИТЕ ПОКУПКИ

Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ 

В сила от: 23.07.2020 Последна промяна: 23.07.2020


Приложимо законодателство

www.pilini.bg (за краткост наричан в текущия документ "сайтът") е собственост и се управлява от фирма Ай Пи Джи ЕООД съгласно законите на Република България.

Условията за ползване на сайта са съобразени с действащите закони на Република България. За възникналите неуредени въпроси се прилагат обявените разпоредби на българското законодателство. Ай Пи Джи ЕООД е в правото си да променя своите Общите условия по което и да е време. За да сте винаги в крак с общите условия на сайта, бихме ви препоръчали преди поръчка да се запознаете с тях.  


Условия и информация, съгласно Закона за електронна търговия 

Продажба, сключена чрез сайтът, е продажба от разстояние. Тя се сключва между фирмата ни - Ай Пи Джи ЕООД със седалище гр. Варна, ул. “Никола Кънев” № 32, ЕИК: BG103948082, телефон за връзка: +359884063000, e-mail: office@pilini.bg и всеки клиент на електронния ни магазин, като част от системата за продажба на стоки. 


Регистрация 

Всеки клиент има възможността да се регистрира в нашия сайт. Това действие не е задължително за извършването на покупка, но ще ни позволи да идентифицираме съответния клиент в нашата система и потенциално да му предоставяме по-добри условия, информация за маркетингови кампании, намаления и други. При регистрация е нужно да попълните всички зададени полета - вашите имена, ел. поща, телефонен номер и парола. С отбелязване на полето “Прочетох и съм съгласен с Политиката на Поверителност” и "Общи условия", вие извършвате електронно съгласие по Закона за електронния документ и електронния подпис, чрез което вие заявявате, че сте съгласни с актуалните Общи условия на Ай Пи Джи ЕООД и политиката за поверителност. Ако желаете да се абонирате за нашият електронен магазин, да получавате имейли, включващи намаления, нови зареждания и т.н. в края на вашата регистрация имате възможност да изберете дали да се абонирате за електронния ни бюлетин. Абонирането може да бъде направено дори и нямате регистрация. Нужно е само да предоставите ваша електронна поща, на която да получавате нашите съобщения.


Поверителност на данните 

При вашата регистрация, сайтът получава вашите лични данни, които използва в последствие за обработка и изпращане на вашите бъдещи поръчки. Нашият сайт ви дава гаранция, че личните ви данни остават в пълна конфиденциалност и по никакъв начин няма да бъдат използвани по какъвто и да било друг начин. Може да се запознаете с Политиката на поверителност на фирма Ай Пи Джи ЕООД тук.


Поръчка 

Сайтът приема поръчки по всяко време - 24 часа в денонощието, по време на почивните дни и официалните празници. Когато сте готови с поръчката, вие имате възможност да видите вашите лични данни, свързани с доставката и общата цена на избраните артикули, както и цената на доставка. В рамките на 24 часа (или на първия работен ден) след финализиране на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение на направената от вас поръчка. За всяка промяна в статуса на вашата поръчка, вие ще можете да получавате информация по телефон, от наш консултант или от сайта ни под формата на електронно съобщение на посочения от вас email адрес.


При финализиране на вашата поръчка с натискането на бутон "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА" вие се съгласявате с текущите общи условия и политиката на поверителност на сайта.

 

Преди да изпратим поръчката ви, консултант на Ай Пи Джи ЕООД обстойно проверява за целостта и качеството на продукта, с което допълнително гарантираме за нашата услуга. 


Цена на поръчката 

Финалната цена на вашата поръчка е сбор от цените на поръчаните артикули и цената на доставката. Всяка една цена е с включен ДДС и не подлежи на промяна от момента на направената поръчка до успешното и финализиране. 


Възможни проблеми 

По време на изпълнението на вашата поръчка е възможно възникването на проблеми. Наш консултант ще се свърже с вас, ако има причини вашата поръчка да бъде възпрепятствана по една или друга причина. 


Начин на плащане 

Заплащането на направената от вас поръчка става чрез наложен платеж или пощенски паричен превод при получаване на пратката ви. 


Връщане на продукт и възстановяване на заплатена сума 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 работни дни, при следните условия: 

 1. Потребителят попълва формуляра за връщане на поръчка и се връща попълнен, заедно с върнатата стока. 

 1. Артикулите, които искате да бъдат върнати - НЕ трябва да бъдат носени, ТРЯБВА да стоят със запазен етикет, не трябва да имат допълнителна обработка (пране и т.н.). 

 1. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента. 

 1. До момента на връщане на стоката и преглеждането ѝ от наш служител, отговорността от рискът от случайно повреждане на артикулите се носи само и единствено от клиента. 

 1. Ако клиентът реши да се възползва от правото си да върне продукт и при условие, че горе описаните условия са изпълнени, Ай Пи Джи ЕООД ще бъде задължена да възстанови заплатента цена по банков път (банковата сметка се попълва във формуляра) в срок от седем работни дни. 

Възможни адреси за връщане на пратките:

  Гр. Варна
  Офис на Еконт ЖП Гара (вход от към ул. Шабла)
  Получател: Илиян Големанов

  +359899108601


  Гр. Варна

  Офис на СПИДИ - Александър Дякович
  Получател: Илиян Големанов
  +359899108601


  Гр. Варна

  Централен офис на Лео Експрес, ул. "Уста Колю Фичето" № 19
  Получател: Илиян Големанов
  +359899108601

  Имате право да замените получените артикули, като разходите за замяната се поемат от Ай Пи Джи ЕООД. Може да замени поръчаните артикули, ако прецените, че не сте поръчали точния размер или по друга причина. Ние може да ви предложим да заменим размера, с този, който би бил точният за вас или наш консултант да ви помогне да изберете алтернативен такъв.


  Рекламации 

  При момента на получаване на стоката имате право на тест и преглед. Ако в момента на прегледа установите дефект, получил се при доставката, ако продукта не е същия, като този, който сте получили, или видите, че липсва част от комплекта, вие сте длъжни веднага да уведомите доставчика за видимия проблем или да се свържете с нас на телефона,посочен в сайта, ако ли не това означава, че вие се съгласявате с външния вид на продукта (одобрявате го). Тоест след като сте приели продукта и не сте съобщили за притесненията ви, значи сте съгласни да получите артикула в този му вид.


  При каквито и да било възникнали проблеми при получаване на стоката, можете да търсите съдействието на наш сътрудник на посочения телефон.


  Ако възникнат неточности по даден въпрос, всеки клиент има право да зададе въпросите си към: 

  Адрес: гр. София 1000, ПЛ. „Славейков“ №4А, ет. 3 

  тел.:  (02) 93 30 565, 0700 111 22 

  Интернет адрес: www.kzp.bg