МЕНЮ
ВАШИТЕ ПОКУПКИ

РАНИЦИ

РАНИЦИ

ФИКСИРАНА ДОСТАВКА - 4.99 ЛВ.
ЗА ПОРЪЧКИ НАД 149.90 - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Няма добавени продукти в тази категория.

Една стилна дамска раничка никога не е излишна.

Ако цените това да имате чанта, която да е стилна и в същото време да може да събира много неща - е, една раничка няма да ви е излишна. Pilini.bg ви предлага много голям избор от ранчики - малки ранички, големи ранички, спортни ранички, кожени ранички, ранички с капси, раници с много джобове и още какви ли не модели.

А, разнообразието ни от цветове е нещо, на което малко хора биха подминали. Докато разглеждате ще успеете да видите многообразните цветови гами, които ви предлагаме - от тъмни до много цветни и ярки цветове.

Раничките ни са висококачествено изработени, със стилни детайли и акценти. Гарантираме ви, че с тях е почти невъзможно да останете незабелязана. Доверете ни се и ни направете част от ежедневието си като изберете вашата любима дамска раничка от Pilini.bg.

Моделите ни са висококачествени със стилен дизайн и неустоима цени.

Каним ви да ни последвате в социалните мрежи и да посещавате редовно нашия сайт, за да сте винаги информирани, когато правим сезонни разпродажби, промоционални намаления и кампании.

Ако изпитвате затруднение с избора на модел, може да се свържете с нашите консултанти, които са готови да отговорят на всеки ваш въпрос.

Ще се радваме да посетите и нашите физически магазини във Варна и Русе, където с радост ще си поговорим за мода :)

И не забравяйте, че предлагаме безплатна доставка на всички поръчки над 50 лева.

Екипът ни ви пожелава приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!